Gyors és hatékony férfi szexuálterápia 

A praxisban a legtöbb férfi erekciós problémával, korai magömléssel vagy pornófüggőséggel jelentkezik és azonnali megoldást keres!

Egy férfi gyors és hatékony megoldás keres!

Vajon miért van ez így? A válasz nagyon egyszerű!

Ugyanis egy férfi számára a funkciókiesés a férfiasság elvesztésével egyenlő! Ezért az urak nem szeretnek hosszas terápiára járni, ahol a lelki okokat elemzik, hogy mi okozhatta vajon a problémát! Egy férfi gyors és hatékony megoldást keres, amivel azonnali változtatásokat indukálhat!

Mikor kell felkeresni a szexuálterapeutát?

Ha jobb szeretne lenni a szexuális együttlétek során.

Ha időnként vagy egyáltalán nincsen merevedése, ha nem úgy és nem olyan erőteljes, mint korábban volt, vagy ahogy azt Ön szeretné.

Ha az impotencia miatt elveszett a szexualitás öröme, a potencianövelő tabletták jelentik már csak a megoldást.

Ha az ejakuláció túl korán következik be, a szeretkezés nem tart addig,  ameddig szeretné; vagy ha egyáltalán nincsen ejakulációja (tudatos magmegtartókra ez nem vonatkozik!).

A szexuális együttlétek már nem nyújtják azt az örömet, élvezetet, izgalmat, mint amit korábban. Valami másra, újra vágyik, de ezt a partnere számára nem tudja elmondani.

A pornófüggőség csapdájába esett, ami  miatt már nem képes vizuális stimuláció, vagyis újabb pornó nézése nélkül szexuális izgalomra.

És mi a megoldás?

Tudjuk, hogy a férfiak, ha baj van, gyors eredményekre várnak!

A jó hír, hogy a szexuálterápia egy ún. kognitív terápia, vagyis nem elemezzük, vizsgáljuk hosszasan, hogy mi okozta a múltban a változást vagy a testi problémákat, a funkciózavarokat.

Az anamnézis felvétele és a fizikai betegségek kizárása után, egy jól bevált szexuálterápiás program segítségével újra megtanítjuk a testet arra, hogy még jobban működjön, mint előtte bármikor!

Fontos, hogy ezek otthon végzendő testgyakorlatok, aminek az eredményét követjük, hogy halad a páciens a programmal.

Szexmentes kapcsolat?
… de meddig?

Nagyon sokszor a hölgyek a boldog házaséletet be tudják áldozni “magasabb célok” érdekében (gyermek, karrier, anyagi biztonság). Ily módon a párok belecsúsznak egy ún. szexmentes időszakba bízva abban, hogy hamarosan minden jobbra fordul…

De sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy ez nem így van sőt, a női orgazmus vagy libidó problémák a férfiak szexualitását is nagyon negatívan befolyásolják!

Szakemberi beavatkozás nélkül ezek az esetek nagyon ritkán vagy soha nem oldódnak meg maguktól!

Párterápia ebben az esetben egy igen hatékony megoldást jelenthet! A programról itt olvashat: 

Hogy működik a szexuálterápia? 

A gyakorlatokat a szexuálterápiás ülések alatt megbeszéljük és otthon kell őket végrehajtani, azokat gyakorolni. Ezek a gyakorlatok úgymont újrahuzalozzák a testet, az erekciót és az ejakulációt pedig kontrollálhatóvá teszik. Aki ezeket a technikákat megtanulja, bármikor alkalmazni tudja és ez a probléma nem fogja a szexualitását negatívan befolyásolni a jövőben sem.

A tapasztalatok szerint, hogy ha nincsenek szervi problémák az erekciós és ejakulációs diszfunkciók szinte teljes mértékben kezelhetőek a szexuálterápiás programmal!

A terápiás folyamatban én fogom Önt vezetni

Salamon Krisztina

szexuálterapeuta vagyok.

Közgazdászként végeztem, majd később marketing területre specializálódtam. Egy teljesen új kihívást követve a Semmelweis Egyetem által akkreditált posztgraduális képzésen Szexuálterapeuta képesítést szereztem. 

A Szexológiai Tudományos Társaság tagja vagyok

Bécsben élek, évek óta Online Szexuálterápiával foglalkozom.

Nemzetközi tapasztalattal is rendelkezem.

Milyen egyéb esetekben
fordulhat hozzám

 • Merevedési problémák
 • Behatolási problémák
 • Korai magömlés
 • Késleltetett magömlés
 • A magömlés elmaradása
 • Csökkent szexuális vágy, szexualitás iránti érdeklődés elvesztése
 • Fájdalmas közösülés
 • Pornófüggőség
 • Bizonytalan szexuális orientáció
 • Ismerkedési, kapcsolatteremtési problémák
 • Új kapcsolat válás, szakítás után

Vágjunk bele! 

 

Keressen fel bizalommal, 
mert csak a problémáit veszítheti!

Várom jelentkezését!