Gyors és hatékony

férfi szexuálterápiás program

A praxisban a legtöbb férfi erekciós problémával, korai magömléssel vagy pornófüggőséggel jelentkezik és azonnal szeretné azt megoldani!

 

… mert egy férfi gyors és hatékony megoldás keres!

Hogy miért van ez így? A válasz nagyon egyszerű!

Ugyanis egy férfi számára a funkciókiesés a férfiasság elvesztésével egyenlő! Ezért az urak nem szeretnek hosszasan terápiára járni, ahol a lelki okokat elemzik, hogy mi okozhatta vajon a problémát! Egy férfi gyors és hatékony megoldást keres, amivel azonnali változtatásokat indukálhat!

Mikor kell felkeresni a szexuálterapeutát?

Ha jobb szeretne lenni a szexuális együttlétek során.

Ha időnként vagy egyáltalán nincsen merevedése; ha nem addig tart az erekció vagy nem olyan erőteljes, mint korábban volt, vagy ahogy azt Ön szeretné.

Ha az erekciós zavarok miatt már elveszett a szex korábbi öröme, és a potencianövelő tabletták jelentik csak a megoldást, vagy már azok sem működnek igazán.

Ha az ejakuláció túl korán következik be, a szeretkezés nem tart addig, ameddig Ön szeretné (korai magömlés); vagy ha nehezen vagy egyáltalán nincsen ejakulációja (késői magömlés).

A szexuális együttlétek már nem nyújtják azt az örömöt, élvezetet, izgalmat, mint amit korábban. Valami másra, újra vágyik, de ezt a partnere számára nem tudja elmondani.

A pornófüggőség csapdájába esett, ami  miatt már nem képes vizuális stimuláció (vagyis újabb pornó nézés) nélkül szexuális izgalomra; vagy a “normál” szex már nem nyújt elég izgalmat, ezért újra és újra a pornóhoz fordul.

És mi a megoldás?

Tudjuk, hogy a férfiak, ha baj van, gyors eredményekre várnak!

A jó hír, hogy a szexuálterápia egy ún. kognitív terápia, vagyis nem elemezzük, vizsgáljuk hónapokon át, hogy mi okozta a gyermekkorban, a múltban a változást vagy a lelki problémákat, a funkciózavarokat.

Az anamnézis felvétele és a fizikai betegségek kizárása után, egy jól bevált szexuálterápiás program segítségével átprogramozzuk a testet, hogy sokkal jobban működjön, mint előtte bármikor

Fontos, hogy ezek otthon végzendő testgyakorlatok, aminek az eredményét közösen követjük a follow up időszak alatt, vagyis azt, hogy halad a páciens a programmal.

Hogy működik a férfi szexuálterápiás program? 

Az anamnézisek és a testi problémák kizárása (orvosi vizsgálat) után, a gyakorlatokat a szexuálterápiás konzultációk során megbeszéljük és otthon kell őket végrehajtani, azokat gyakorolni. Ezek a gyakorlatok úgymond “újrahuzalozzák” a testet, az erekciót és az ejakulációt pedig a paciens által teljes mértékben kontrollálhatóvá teszik.

Aki ezeket a technikákat megtanulja, élete során később bármikor alkalmazni tudja és ez a probléma nem fogja a szexualitását negatívan befolyásolni a jövőben sem.

A tapasztalatok szerint, hogy ha nincsenek szervi problémák az erekciós és ejakulációs diszfunkciók szinte teljes mértékben kezelhetőek a szexuálterápiás férfi programmal!

Szexmentes a kapcsolat?
... de meddig?

A hölgyek sokszor a boldog házaséletet be tudják áldozni “magasabb célok” érdekében (gyermek, karrier, anyagi biztonság). Ily módon a párok belecsúsznak egy ún. szexmentes időszakba bízva abban, hogy hamarosan minden jobbra fordul…

De mi a helyzet a másik féllel egy ilyen szituációban?

Sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy a női orgazmus vagy libidó problémák a férfiak szexualitását nagyon negatívan befolyásolják!

De ez fordítva is teljes mértékben igaz: az erekciós és ejakulációs problémák, nagyon kedvezőtlenül tudnak hatni a hölgyekre, és elsőként saját magukban keresik az okokat, ami persze messze áll a valóságtól! Ezeknek a problémáknak más az oka.

Biztosan állíthatom, hogy szakemberi beavatkozás nélkül ezek az esetek nagyon ritkán vagy soha nem oldódnak meg maguktól!

Párterápia ebben az esetben egy igen hatékony megoldást jelenthet! A programról itt olvashat:

A terápiás folyamatban én fogom Önt vezetni

Salamon Krisztina

szexuálterapeuta vagyok.

Közgazdászként végeztem, majd később marketing területre specializálódtam. Egy teljesen új kihívást követve a Semmelweis Egyetem által akkreditált posztgraduális képzésen Szexuálterapeuta képesítést  szereztem.

A Szexológiai Tudományos Társaság tagja vagyok

Bécsben élek, évek óta Online Szexuálterápiával foglalkozom.

A konzultációkat magyarul és angolul tartom.

Széleskörű multikulturális tapasztalattal rendelkezem.

Milyen esetekben
fordulhat hozzám

  • Szüzesség, félelem szexuális kapcsolat kezdeményezésétől
  • Merevedési problémák
  • Korai vagy késői magömlés vagy annak elmaradása
  • Csökkent szexuális vágy, szexualitás iránti érdeklődés elvesztése
  • Fájdalmas közösülés
  • Pornófüggőség
  • Bizonytalan szexuális orientáció
  • Ismerkedési, kapcsolatteremtési problémák
  • Új kapcsolat válás, szakítás után

Vágjunk bele! 

 

Keressen fel bizalommal, 
mert csak a problémáit veszítheti!

Várom jelentkezését!

ncl podcast salamon krisztina szexuálterapeuta

A velem készült NLC podcast interjút hallotta már?

Bárcsak tudtam volna, hogy ér-e önkielégíteni a párkapcsolatban? Mit gondol erről a Szexuálterapeuta?

A velem készült ORF interjút hallotta már?

Az oldalon az ORF (Osztrák Rádió és Televízió) Magyar Szerkesztőségének adott interjúm tálalható, melyet egy bécsi előadásom után rögzítettünk. Miért és hogyan lesz valaki Szexuálterapeuta?