Miért a férfiak járnak inkább szexuálterápiára?

Az a tapasztalatom, hogy több férfi jár szexuálterápiára! …

Vajon ez miért lehet?

 


A válasz nagyon egyszerű, ugyanis számukra a funkciókiesés a férfiasság elvesztésével egyenlő és ezért azonnali megoldást keresnek!

Nagyon sokszor a hölgyek a boldog házaséletet be tudják áldozni “magasabb célok” érdekében (gyermek, karrier, anyagi biztonság stb.) és hónapokat, vagy akár éveket, igen, éveket is képesek várni míg szakemberhez fordulnak. Bevállalják a szexmentes időszakot bízva abban, hogy hamarosan minden jobbra fordul… de sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy ez nem így van! Szakemberi beavatkozás nélkül ezek az esetek nagyon ritkán vagy soha nem oldódnak meg maguktól!

Ezzel szemben…

a férfiak, ha baj van, gyors megoldást keresnek… 

és ezért jelennek meg többen a Szexuálterápiás rendeléseken!

A jó hír, hogy ha nincsenek szervi problémák ezek az esetek szinte teljes mértékben kezelhetőek egy jól bevált szexuálterápiás programmal!

A Szexuálterápia egy ún. kognitív terápia

 

Ez ennyit jelent, hogy nem elemezzük hosszú hónapokon át, hogy mi okozta a múltban a változásokat, a testi problémákat vagy a funkciózavarokat, hanem egy jól bevált terápiás program segítségével újra megtanítjuk a testet arra, hogy még jobban működjön, mint előtte bármikor!

A gyakorlatokat a szexuálterápiás ülések alatt megbeszéljük és otthon kell őket végrehajtani.

Keressen bátran, mert csak a problémáit veszítheti!

Copyright © 2019 OnlineSzexualterapia, All rights reserved.