Hogy zajlik az Online Szexuálterápia?

 

 

AZ INTIMITÁS ÉS AZ EGÉSZSÉGES 

 

SZEXUALITÁS MINDENKINEK JÁR!

 

A szexualitás egy ösztönös ÉS tanult folyamat eredménye, tehát FEJLESZTHETŐ!

Tanácsadóként ebben a folyamatban tudok a páciensek számára segíteni!

Salamon Krisztina

Mi a szexuálterápia?

A szexuálterápia nem más, mint egyedi konzultáció, ahol egy terápiás beszélgetéssorozat eredményeként a szexuális problémákat oldjuk meg, egy jól bevált program segítségével.

Egy védett, terápiás környezetben találkozunk, beszélgetünk online felületen, videóhívás formájában.

 

Mi történik az online szexuálterápia során?

Az első találkozást az ismerkedésre és a probléma feltárására szánjuk.

Kérdéseket teszek fel annak érdekében, hogy minél inkább megértsem a probléma okát, a kialakulásának mechanizmusát. Ezután megbeszéljük a terápia menetét, kitűzzük a célokat.

Fontos tudni, hogy …

a szexuálterápia otthon végzendő gyakorlatokból áll, amit folyamatosan egyeztetünk, hogy hogyan halad…

Ez egy szakértői kísérés, útmutatás és védelem is egyben!

Kényelmes, gyors, diszkrét!

A mai kor emberének gyors és hatékony megoldásokra van szüksége. Nem szeret órákat utazni annak érdekében, hogy egy távoli városban a problémájára megoldást keressen. 

Az Online Szexuálterápia erre egy tökéletes megoldást nyújt!

Mire van szükség az online terápiához?

Stabil Internet kapcsolat

› Számítógép vagy okostelefon

› Videóhívásra alkalmas program (Messenger /Skype /ZOOM)

› Alkalmanként 60-70 perc zavartalan idő, (a konzultáció előtt és után is egy kis extra idő), hogy korlátok nélkül tudjunk, a problémáról beszélni 

 

A többi már az én dolgom lesz!

Külföldön él?  … “Járjon” terápiára az anyanyelvén!

Hiába beszéljük az új otthonunk új nyelvét tökéletesen, vannak olyan problémák, érzések, melyeket az anyanyelvünkön sokkal könnyebb megfogalmazni és kiadni magunkból.  

Azok, akik az anyanyelvükön szeretnének terápiára járni, de mégis multikulturális szemlélettel felvértezve kívánnak megoldásokat szerezni, számukra ez egy igen hatékony megoldás.

Lássuk be bizonyos témákról vagy mélyebb érzelmekről könnyebb beszélni az anyanyelvünkön, erről magyarul beszélni mindig könnyebb lesz.

Sokszor csak egy konzultáció is nagy segítséget jelent!

A kialakult szexuális problémákra külön női, férfi és párterápiás programjaink vannak (lsd. lent), aminek eredményeképpen az élvezetes szexualitás visszahozható a mindennapokba!

 

:

Szexuálterápia hölgyek részére

Anamnézis után az alábbi problémák esetén:  csökkent szexuális vágy • intimitás problémák • orgazmus hiány • fájdalmas közösülés • vaginizmus

;

Szexuálterápia férfiak részére

Anamnézis után az alábbi problémák esetén:  merevedési zavar • korai magömlés • csökkent szexuális vágy • intimitás problémák • orgazmus hiány

Szexuálterápia PÁROKNAK

Problémákkal küzd a kapcsolat? Kihűlt a hitvesi ágy?Egy jól bevált intimitás fókuszú párterápiás program segítségével újra fellobbanhat a tűz!

INTIMITÁS WORKSHOP és személyes előadások

Egy szexuálterápiás önfejlesztő nap a szexualitás körüli bűntudat feloldására, a tévhitek kezelésére.

Szexmentes a kapcsolat?
... de meddig?

A hölgyek sokszor a boldog házaséletet be tudják áldozni “magasabb célok” érdekében (gyermek, karrier, anyagi biztonság). Ily módon a párok belecsúsznak egy ún. szexmentes időszakba bízva abban, hogy hamarosan minden jobbra fordul…

De mi a helyzet a másik féllel egy ilyen szituációban?

Sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy a női orgazmus vagy libidó problémák a férfiak szexualitását nagyon negatívan befolyásolják!

De ez fordítva is teljes mértékben igaz: az erekciós és ejakulációs problémák, nagyon kedvezőtlenül tudnak hatni a hölgyekre, és elsőként saját magukban keresik az okokat, ami persze messze áll a valóságtól! Ezeknek a problémáknak más az oka.

Biztosan állíthatom, hogy szakemberi beavatkozás nélkül ezek az esetek nagyon ritkán vagy soha nem oldódnak meg maguktól!

Egy konzultációs folyamat ebben az esetben egy igen hatékony megoldást jelenthet! A programról itt olvashat:

A terápiás folyamatban én fogom Önt vezetni

Salamon Krisztina

Közgazdászként végeztem, majd később marketing területre specializálódtam.

Egy teljesen új kihívást követve segítek már évek óta a szexualitásban megtorpant páciensek számára. Abban tudok irányt mutatni, hogy mindenki visszatérhessen az örömteli szexualitáshoz.

Bécsben élek, online konzultációkat tartok magyarul és angolul .

Széleskörű multikulturális tapasztalattal rendelkezem.

Szeretne a témában érdekes cikkeket olvasni?

Blogbejegyzéseim…  Érdekes cikkek, szexuálterápiás tapasztalatok, sikersztorik, nemzetközi kitekintés és egy szexkutatás eredményei.
Pajkos ajándék karácsonyra vagy szülinapra? Igen!

Pajkos ajándék karácsonyra vagy szülinapra? Igen!

Ha ti is születésnapra vagy a névnapra készültök, vagy különleges Halloween és vagy karácsonyi ajándékot szeretnétek, akkor próbáljátok ki ezek közül bármelyiket!  

Mi lehetne ennél is jobb? Használd bátran a kreativitásod! Mi lehetne az a csoda számotokra, az az ajándék  ami egymás számára lehettek? Garantálom, hogy ezzel nagyobb sikered lesz!