Pajkos ajándék karácsonyra vagy szülinapra? Igen!

Most hogy közeledik a drágám születésnapja, a klasszikus játékok mellett természetesen ilyenkor mindig felmerül, hogy mi ez a kedvesség, az a kicsit szexi, pajkos dolog amivel normál ajándékok mellett meg tudom őt lepni. Amellett, hogy borzasztó jó, mókás és bulis az az idő amit így tölthetünk egymással, ezzel erősítjük a kapcsolatot, egymást a gyönyör útján vezetve!

A szexualitás a személyiség része, ezen keresztül is kommunikálunk. Ismeritek az 5 szeretetnyelvet, mely arról szól, hogy milyen formában (elismerő szavak, a minőségi idő, az ajándékozás, a szívességek vagy a testi érintés) tudjuk  kifejezni a szeretetünket, a kapcsolódást, hogyan prezentáljuk magunkat a párunk felé!? Ha ezt nem ismered, a neten találsz sok ilyen tesztet, nézzétek meg és töltsétek ki együtt! Lehet, hogy meg is fogsz lepődni, mert a párod teljesen másra vágyik, mint amit te eddig gondoltál!

Az én szeretetnyelvem az ajándékozás és az érintés! Nem véletlenül!

Egy korábbi blogbejegyzésben már írtam az oxitocinról és, hogy milyen kellemes és jó hatásai vannak,  illetve, hogy a szex során hogyan és miként működik, hogyan erősíti a kötést a kötődést a kapcsolatban. Amikor egy masszázsolajat, egy pávatollat, egy érzéki játékot vagy akár egy masszázságyat veszünk (mint ahogy én ezt mostanában tettem) akkor ezek az ajándékok pontosan ezt a kötést, ezt a kötődést erősítik meg! A masszázságy például, egy izgalmas, másfajta helyszínt generálnak és már nem csak az ágyban vagy a konyhában vagy a heverőn szerethetjük egymást, hanem lett egy dedikált, kényelmesebb, de izgalmasabb hely is, ahol a fókuszált érintések gyakorolhatóak, amit aztán persze bármi egyéb másra is ugyanúgy később használni lehet.

Vagy egy másik példa: hozzánk tavaly a karácsony, pontosabban az advent egy kicsit másképp érkezett! Mi nem csak csokikat bontogattunk, hanem ezt a csodás naptárt, amit a drágámtól kaptam ajándékba.

A szexi naptár…

Ez teljesen olyan, mint egy adventi klasszikus naptár, csak hogy minden egyes nap amikor ki bontottunk egy-egy fiókot akkor egy szexi, erotikus ajándék volt benne! Volt  amikor egy masszázsolaj, volt amikor egy kisebb vibrátor, valamikor egy komolyabb vibrátor férfi és női változatban egyaránt, valamikor egy kis eszköz, amivel simogatni lehet, vagy szembekötő kendők és akár egy kis SM paskoló is. Mi huszonnégy napon keresztül minden este nagy izgalommal ültünk le az asztalhoz és bontottuk ki az újabb és újabb meglepetés ablakokat. Ez nem csak karácsony előtt, hanem utána, és bevallom, hogy azóta is nagyon kellemes perceket tud szerezni számunkra!

 De ahhoz, hogy egy ilyen dolgot meg tegyetek nem kell több száz eurós csomagot megrendelni egy cégtől, mert ezt ugyanúgy ti is megtehetitek, elkészíthetitek! Akár kis borítékokban vagy számozott dobozokban, kis kreativitással ti is minden napra egy-egy akár pajkos, erotikus akár szexszel vagy veletek kapcsolatos üzenetet, ajándékot elrejthettek! Ezek akár lehetnek tárgyi ajándékok is vagy lehetnek olyan dolgok, amik nem kerülnek pénzbe, te adod a párodnak! Mi is lehet ez? Például, ha  adsz egy lábmasszázst, egy erotikus masszázst vagy akár kérsz egy ugyanilyet a párodtól! Hogyan? Nagyon sok ilyen tantra masszázs vagy Hegre art videót találsz a neten! Laptop kinyit az ágy mellett és csak követned, kvázi másolnod kell ami a képernyőn történik! Garantált siker lesz!

Egy másik napi ajándékként pedig leírhatod a párodnak, hogy mit jelent ő a számodra. Ezzel egy érzelmes este garantált! Igazán csak a fantáziád szabhat határt!

Az ilyen és hasonló kis játékokkal az elköteleződést erősítitek. Képzeld el, hogy minden nap egy ilyen üzenetet, kedvességet, ajándékot, játékot, együtt töltött minőségi időt adtok egymás számára!

Most október van, tehát még van idő arra, hogy akár ilyen adventi naptárat összeállítsatok! Ennek a megtervezése és kivitelezése is már egy izgalmas játék! De ha egy őszi születésnapos vagy névnapos párral áldott meg benneteket a sors, akkor gondolkodhattok akár egy ilyen megoldásban is, amikor egy ilyen pajkos kis csomag, vagy akár ti magatok lesztek az ajándék,  az, amit adtok egymásnak!

Legyél te magad az ajándék!

Jó pár évvel ezelőtt volt egy elvonulásom és az egyik beszélgetős estén az egyik hölgy mesélte, hogy amikor összeköltöztek a párjával akkor nem volt nagyon sok pénzük, tehát minden fillért meg kellett fogniuk. De a párod születésnapja ugye különleges kell, hogy legyen! Éppen ezért arra a napra valami különlegességet főzött, egy gyönyörű szépen megterített asztalon, gyertyákkal hangulatot teremtve, igazándiból saját magát “szolgálta” fel, egy piros masnival szépen, esztétikusan becsomagolva.  Ő saját maga volt az ajándék! Amikor imádod a párod és szerelmes vagy mi lehet más nagyobb ajándék, mint saját magad, a te kreativitásod,  érintésed, a te simogatásod, a te szereteted? Képzeld, hogy milyen izgi a masnikból kicsomagolni az imádott pasit/hölgyet! 

Ha jó a párkapcsolat, akkor ezek nem hogy csak feldobják, hanem meg is erősítik az összetartozást! Ott lesz egy olyan kis közös, pajzán emlék, ami mindig mosolyt fog az arcotokra varázsolni! Nem beszélve arról, hogy a fejben megtervezett, előre lejátszott ilyen ajándék már jó előre megmozgatja a fantáziát és ezzel kvázi előkészíti a testet a csodás együttlétre. A szexuálterápia során nagyon sokszor dolgozunk ezzel a fantáziával, mind a férfi, mind a páros szexuálterápia során!

Online Szexuálterápia Salamon Krisztina

Úgyhogy, ha most ti is születésnapra vagy a névnapra készültök, vagy különleges Halloween és vagy karácsonyi ajándékot szeretnétek, akkor próbáljátok ki ezek közül bármelyiket!

Mi lehetne ennél is jobb? Használd bátran a kreativitásod! Mi lehetne az a csoda számotokra, az az ajándék  ami egymás számára lehettek? Garantálom, hogy ezzel nagyobb sikered lesz, mint egy, bárhonnét megrendelt termékkel, amire akár van, akár nincs is szüksége a párodnak.

Higgyétek el, ezzel sokkal nagyobb hatást el fogtok tudni érni!

És, hogy ha szeretnétek, akkor osszátok meg velünk azt, hogy ti milyen pajkos ajándékot adtatok már a barátotoknak, barátnőtöknek, hogy leptétek meg őt ezzel! Had szerezzünk egymástól is inspirációt!

De ha nem szeretnétek nyilvánosan kommentelni akkor gyertek be az Intimitás1x1 zárt Facebook csoportba, ahol ilyen és hasonló dolgokról beszélgetünk!

https://www.facebook.com/groups/intimitas1x1

Szerelemre, ajándékozásra fel!

SALAMON KRISZTINA
SZEXUÁLTERAPEUTA

 Facebook: @szexualterapeuta555

 Instagram: @sexy_inspirations

Bejelentkezés:
https://onlineszexualterapia.hu/bejelentkezes-idopontegyeztetes/

 ONLINE SZEXUÁLTERÁPIA MAGYARUL ÉS ANGOLUL