Videók

 A #Szerelemcsütörtök egy interjú sorozat,
ahol a karantén alatt szexuálterapeuta kollégákkal
online beszélgetek nagyon izgalmas témákról.

A SZABÁLYOK SZERINT A TÉMA ÉS A KOR KORLÁTÁS MIATT A VIDEÓKAT CSAK A YOUTUBE-OT, BEJELENTKEZÉS UTÁN LEHET MEGTEKINTENI A “Watch on Youtube” linkre kattintva!

 

1. adás

Tinédzserrel karanténban

#Szerelemcsütörtök első adásában Nagy Panna pszichológus szexuálterapeutával beszélgetek, hogy hogyan legyen bulis és nem problémás a karantén egy tinédzserrel.

Az interjúsorozatban Szexuálterapeuta kollégákkal készítek online felvételeket különböző érdekes, izgalmas témákról! Kövessenek bennünket!

2. adás

Pornófüggőség

#Szerelemcsütörtök  következő adásában Somorjai Martina Szexológus, pornófüggés specialistával beszélgetek arról, hogy mi is a baj a pornófüggőséggel, milyen hatásai vannak az egyénre, hogyan zárja el magát ezáltal a külvilágtól, hogyan sérül a karrierje, a párkapcsolata, a szociális élete. Beszélgetünk egy pornókutatásról is és annak eredményeiről. 

3. adás

Tinédzserek felvilágosítása

#Szerelemcsütörtök  ezen adásában Várhegyi Anna Szexuálterapeutával beszélgetek Zoom-on arról, hogy mikor és hogyan javasolt gyermekeinket a szexualitás “titkaiba” bevezetni, mit tegyünk ha számunkra is kínos kérdéseket tesznek fel; hogy legyen egy ilyen beszélgetés őszinte, tiszta, ami később bizalmat épít a szülő és a gyermek között.

4. adás

Gender elmélet

#Szerelemcsütörtök  újabb adásában ismét Nagy Panna pszichológus szexuálterapeutával beszélgetek, hogy mit is jelent a #gender-elmélet, mit jelent a #transzszexuális vagy a #pán-szexuális, miért a nemi identitás próbálgatása lett az új lázadási metódus a fiataloknál, régen hogy “kezelték” a #homoszexualitás-t, miért alakul ki? Vagy, hogy a századelő szexualitására biztosan a prüdéria volt a jellemző? Miért vágytak a lányok a házasságra és milyen szabadságot élhettek meg utána?

.

5. adás

A hátfájás és a szex

A #Szerelemcsütörtök ezen adásában Varga Zita gyógytornász, szexuálterapeutával készítettem interjút a #mozgásszervi #fájdalmak és a #szexualitás kapcsolatáról. Beszélünk arról, hogyan tornázzunk a jobb szexért, hogyan tartsuk ezeket az izmokat karban; vagy egy erős macho mítosz, hogyan okoz #erekciós-problémákat. Megtudhatjuk azt is, hogy evolúciós maradványként be tudjuk-e húzni a “farkunkat”, és ha igen, akkor ez hogyan befolyásolhatja a #medencefenék izmait és ezzel a szexualitást.

.

ncl podcast salamon krisztina szexuálterapeuta

A velem készült NLC podcast interjút hallotta már?

Bárcsak tudtam volna, hogy ér-e önkielégíteni a párkapcsolatban? Mit gondol erről a Szexuálterapeuta?

A velem készült ORF interjút hallotta már?

Az oldalon az ORF (Osztrák Rádió és Televízió) Magyar Szerkesztőségének adott interjúm tálalható, melyet egy bécsi előadásom után rögzítettünk. Miért és hogyan lesz valaki Szexuálterapeuta?

Ha már meg van az ebook,

olvasson blogot is!

Pajkos ajándék karácsonyra vagy szülinapra? Igen!

Pajkos ajándék karácsonyra vagy szülinapra? Igen!

Ha ti is születésnapra vagy a névnapra készültök, vagy különleges Halloween és vagy karácsonyi ajándékot szeretnétek, akkor próbáljátok ki ezek közül bármelyiket!  

Mi lehetne ennél is jobb? Használd bátran a kreativitásod! Mi lehetne az a csoda számotokra, az az ajándék  ami egymás számára lehettek? Garantálom, hogy ezzel nagyobb sikered lesz!