Videók

A #Szerelemcsütörtök egy interjú sorozat,
ahol a karantén alatt szexuálterapeuta kollégákkal
online beszélgetek nagyon izgalmas témákról.

1. adás

Tinédzserrel karanténban

#Szerelemcsütörtök első adásában Nagy Panna pszichológus szexuálterapeutával beszélgetek, hogy hogyan legyen bulis és nem problémás a karantén egy tinédzserrel.

Az interjúsorozatban Szexuálterapeuta kollégákkal készítek online felvételeket különböző érdekes, izgalmas témákról! Kövessenek bennünket!

2. adás

Pornófüggőség

#Szerelemcsütörtök  következő adásában Somorjai Martina Szexológus, pornófüggés specialistával beszélgetek arról, hogy mi is a baj a pornófüggőséggel, milyen hatásai vannak az egyénre, hogyan zárja el magát ezáltal a külvilágtól, hogyan sérül a karrierje, a párkapcsolata, a szociális élete. Beszélgetünk egy pornókutatásról is és annak eredményeiről. 

3. adás

Tinédzserek felvilágosítása

#Szerelemcsütörtök  ezen adásában Várhegyi Anna Szexuálterapeutával beszélgetek Zoom-on arról, hogy mikor és hogyan javasolt gyermekeinket a szexualitás “titkaiba” bevezetni, mit tegyünk ha számunkra is kínos kérdéseket tesznek fel; hogy legyen egy ilyen beszélgetés őszinte, tiszta, ami később bizalmat épít a szülő és a gyermek között.

4. adás

Gender elmélet

#Szerelemcsütörtök  újabb adásában ismét Nagy Panna pszichológus szexuálterapeutával beszélgetek, hogy mit is jelent a #gender-elmélet, mit jelent a #transzszexuális vagy a #pán-szexuális, miért a nemi identitás próbálgatása lett az új lázadási metódus a fiataloknál, régen hogy “kezelték” a #homoszexualitás-t, miért alakul ki? Vagy, hogy a századelő szexualitására biztosan a prüdéria volt a jellemző? Miért vágytak a lányok a házasságra és milyen szabadságot élhettek meg utána?

.

5. adás

A hátfájás és a szex

A #Szerelemcsütörtök ezen adásában Varga Zita gyógytornász, szexuálterapeutával készítettem interjút a #mozgásszervi #fájdalmak és a #szexualitás kapcsolatáról. Beszélünk arról, hogyan tornázzunk a jobb szexért, hogyan tartsuk ezeket az izmokat karban; vagy egy erős macho mítosz, hogyan okoz #erekciós-problémákat. Megtudhatjuk azt is, hogy evolúciós maradványként be tudjuk-e húzni a “farkunkat”, és ha igen, akkor ez hogyan befolyásolhatja a #medencefenék izmait és ezzel a szexualitást.

.

Ha már meg van az ebook,

olvasson blogot is!

Pajkos ajándék karácsonyra vagy szülinapra? Igen!

Pajkos ajándék karácsonyra vagy szülinapra? Igen!

Ha ti is születésnapra vagy a névnapra készültök, vagy különleges Halloween és vagy karácsonyi ajándékot szeretnétek, akkor próbáljátok ki ezek közül bármelyiket!  

Mi lehetne ennél is jobb? Használd bátran a kreativitásod! Mi lehetne az a csoda számotokra, az az ajándék  ami egymás számára lehettek? Garantálom, hogy ezzel nagyobb sikered lesz!